OXM: Dark Souls, Skyrim'den Daha Büyük

Dark Souls'taki Ejderlerin Skyrim'den çok daha öldürücü olacağı kesin. Tek vuruşta işinizi bitirebilecekler
23.09.2011 11:48 Alkan Adakaner


     Official Xbox Magazine (Resmi Xbox Dergisi) From Software'in 7 Ekim'de Avrupa'da piyasaya çıkacak aksiyon-rpg oyununa övgü geldi. Dev bir dünyaya sahip olacağı konusunda herkesin fikir birliği içinde olduğu The Elder Scrolls V: Skyrim ile Dark Souls'un mekanlarını kıyaslayan dergi ilginç bir tespitte bulundu.
 
      The Elder Scrolls V: Skyrim'in her ne kadar sonsuz oynanış vaad eden ve çok geniş alanlara yayılan mekanları olmasına rağmen Dark Souls'un birbirine benzemeyen-eşsiz mekanlarının daha fazla olduğunu söyleyen dergi, içerik olarak da keşfedilecek daha fazla şey olduğunu belirtiyor.
 
     Dark Souls'taki yaratıkların Skyrim'in aksine birbirine benzer türde olmadıklarını ve tekrar eden bir döngü gibi karşınıza çıkmadıklarını söyleyen OXM, Dark Souls'ta karşınıza çıkan her düşmana saygı göstermeniz gerektiği de vurgulanmış.
 
     Bu arada derginin üzerinde durduğu noktalardan birisi de yine oyunun zorluğu olmuş. Bazı düşmanların tek vuruşta enerjinize yarıya indirdiği (tek vuruşta öldürenler de olduğuna eminiz) söyleyen editörler, 20 saatlik bir deneme süreci sonunda canları yanmış bir şekilde konsolun başından kalkmışlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 26 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler