Obi-Wan Dizisinin Yeni Senaristi Belli Oldu

03.04.2020 13:25 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yıl duyurulan Disney+ için yayınlanacak olan Obi-Wan dizisinin yeni senaristi belli oldu. Geçtiğimiz aylarda çıkan haber ile dizinin senaristi ayrılmıştı ve bölüm sayısı 4'e düşürülmüştü.
 
İlk başta dizinin senaristi Hossein Amani olacaktı, ancak çeşitli sebeplerden Hossein Amani dizinin senaristliğini bıraktı. Bu haberden sonra dizinin senaryosunun baştan yazılacağı ve bölüm sayısının 4'e düşürüleceği açıklandı.
 
Şimdi de Variety'nin raporuna göre, dizinin yeni senaristi Joby Harold. Joby Harold daha önce King Arthur: Legend of the Sword filminin yazarlarından biriydi. Yapımcılığını yaptığı yapımlar ise: John Wick 3: Parabellum, Edge of Tomorrow ve  King Arthur: Legend of the Sword.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 3 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler