Observer: System Redux Oynanış Videosunda Yeni Görevler Tanıtıldı

28.09.2020 09:44 Gazali Çetinkaya

 
2017'de çıkan cyberpunk psikolojik korku oyunu Observer'ın yeni nesil versiyonu Observer: System Redux üç yeni görevle birlikte geliyor.

Bloober Team bu görevlerden ikisi “Errant Signal” ve “Her Fearful Symmetry” için toplamda beş dakikalık oynanış videosu yayınladı.
 
Üçüncü görevin adı “It Runs in the Family”. Henüz gösterilmedi. Bloober Team tarafından belirtilene göre her bir yeni görev yeni hikayeler ve karakterler tanıtacak. 
 
Observer: System Redux Xbox Series ile PC için 10 Kasım'da, PlayStation 5 için bölgeye göre 12 Kasım ve 19 Kasım'da çıkacak. Fiyatı $29.99 / €29.99 olacak ve şu anda Steam'de %10 indirimle 45,00 TL'den ön siparişte. PC versiyonu demosunu indirip deneyebilirsiniz.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Observer: System Redux Platformlar: Geliştirici: Bloober Team Dağıtıcısı: Bloober Team Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler