Obsidian Entertainment Bir Oyun Daha Geliştiriyor

05.08.2020 18:11 Gazali Çetinkaya

 
Obsidian Entertainment şu sıralar oldukça meşgul.

Grounded geçtiğimiz hafta erken erişime açıldı ve her ay içerik güncellemesi almaya devam edecek. The Outer Worlds indirilebilir içeriği Peril on Gorgon 9 Eylül'de çıkacak ve yeni duyurulan fantastik birinci şahıs rol yapma oyunu Avowed geliştirme aşamasında.

Görünüşe göre Obsidian Entertainment bunların dışında başka bir proje üzerinde daha çalışıyor.

Fallout: New Vegas ve Pillars of Eternity oyunlarının geliştirilmesine liderlik eden tasarım yönetmeni Josh Sawyer kendi projesini yönettiğini ve bunun Avowed olmadığını belirtti.
 
Bu projenin Pillars of Eternity 3 olma ihtimali biraz düşük. Josh Sawyer daha önce yaptığı bir açıklamada, Pillars of Eternity 2 satışlarının beklentileri karşılamadığını ve serinin geleceğinin belirsiz olduğunu ifade etmişti.

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 10 Dk önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 19 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler