Oddworld: New n Tasty'den Detaylar ve Görseller

23.02.2014 10:07 Alkan Adakaner


    1997 yılında büyük beğeni toplayan Oddworld: Abe's Oddysee'nin yeniden yapımı olan   Oddworld: New n Tasty hakkında yeni detaylar paylaşıldı ve bunun yanında yeni görseller de yayınlandı.
 
    Geliştiricilerin açıklamasına göre Oddworld: New n Tasty ertelendikten sonra Unity Engine ile geliştirilmeye başlanmış. Oyunun Playstation konsollarına çıkacak sürümü birkaç hafta içinde test edilmeye hazır olacakmış. PC/Mac/Linux sürümleri ise gelecek ay test edilecek. Wii U sürümü ise en son test edilecek sürümmüş.
 
    Baştan sona yenilenen oyunun sanatsal çalışmaları %99 oranında tamamlandı. Şu an orijinal oyundan sadece 2 adet kaplama yeni sürümde kullanılıyormuş. Çalışmalar bittiğinde muhtemelen bunlar da kullanılmayacak.
 
     Aşağıda oyunun yeni ekran görüntülerini bulabilirsiniz. Oddworld hayranları bu oyunu kaçırmayacaklardır.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oddworld: New N' Tasty Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Just Add Water Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 16 Dk önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 1 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Todd Howard, Starfield'ın 40 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 2 Saat önce BLAST Premier: Spring Final 2024 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler