Oddworld Serisinin Geleceği Satışlara Bağlı

18.03.2014 10:21 Alkan Adakaner

 
    Bir zamanların en popüler serilerinden biri olan Oddworld son dönemlerde eski gücünden çok uzakta, ama geliştirici Just Add Water, Oddworld: New ‘n’ Tasty ile oyuncuları eski günlere götürmeyi hedefliyor.
 
   Geliştiriciler serinin geleceğinin satışlara bağlı olduğunu ve Oddworld: New ‘n’ Tasty'nin en az 250.000 adet satması gerektiğini söylüyorlar.  Eğer bu satış miktarına ulaşırsa yeni bir yeniden yapım düşünülebilirmiş.
 
    Ayrıca oyunun 500.000'den fazla satması halinde seriye yepyeni bir oyun eklenebilirmiş. Bu konuda en büyük aday ise 2005'te iptal edildiği söylenen The Brutal Ballad of Fangus Klot adlı maceraymış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oddworld: New N' Tasty Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Just Add Water Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 56 Dk önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Todd Howard, Starfield'ın 40 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 1 Saat önce BLAST Premier: Spring Final 2024 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 1 Saat önce Madden NFL 25'in PC Sürümü Konsollarla Eşit Seviyede Olacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler