Oddworld: Soulstorm PS5'te 1440p 60FPS Çalışıyor, 20 Saat Oynanış Sunacak

24.03.2021 07:55 Gazali Çetinkaya

 
Oddworld: Soulstorm birkaç ertelemenin ardından en sonunda iki hafta sonra çıkıyor.

Wccftech sitesi ile konuşan Oddworld serisinin yaratıcısı Lorne Lanning yeni oyun hakkında bazı detaylar paylaştı.
 
Oddworld: Soulstorm konsolda PlayStation'a süreli özel oyun. Lorne Lanning "PlayStation bize ve oyunumuza güvendi ve geliştirme sürecini finansal olarak desteklemeye gönüllü oldu." diye belirtti.
 
İlk oynanışta oyunu tamamlaması yaklaşık 20 saat sürecek. PlayStation 5 versiyonu 1440p 60FPS ve PlayStation 4 versiyonu 1080p 30FPS değerlerinde çalışıyor. PlayStation 5'te DualSense kontrolcüsünün özelliklerinden yararlanıyor ve 3D ses destekliyor.
 
Oddworld: Soulstorm PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC (Epic Games Store) için 6 Nisan'da çıkış yapacak ve PlayStation 5 versiyonu Nisan ayı boyunca PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olarak sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oddworld: Soulstorm Platformlar: PC Geliştirici: Oddworld Inhabitants Dağıtıcısı: Oddworld Inhabitants Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler