Oddworld: Soulstorm'dan Yeni Fragman Yayınlandı

17.09.2020 03:33 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Oddworld Inhabitants, 2.5D aksiyon macera oyunu Oddworld: Soulstorm için ‘Bigger, Badder, Bolder’ başlıklı yeni bir fragman yayınladı.

Ayrıca oyunun PlayStation 5 versiyonundaki avantajları detaylandırıldı.
 
PlayStation 5 sisteminin teknik başarısı sayesinde oyun çarpıcı görseller sunacak. 3D ses özelliği Abe'nin hemen yanındaymışsınız hissiyatını verecek ve sizi aksiyonun ortasına koyacak. DualSense kablosuz kontrol cihazının dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikler özelliklerinden de faydalanacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

New 'N' Tasty'nin bittiği yerden devam ederek,  Abe'in kahramanca yolculuğunda ikinci bölüme başlayın.
 
Doğrudan 2014 Oddworld: New ‘N’ Tasty, Oddworld: Soulstorm olaylarından sonra geçen ikinci oyunda Abe’nin kahramanlık macerasını oynayın.
 
Abe, Glukkonlar'ın mega şirket makineleri tarafından çiğnenmek üzere olan ümitsiz Mudokon çarkından bir dönüşüm geçirir ve umut ışığı olmak üzere yükselen, beklenmedik bir kahramana dönüşür. 

 
PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC (Epic Games Store) için çıkacak. Çıkış tarihi henüz belli değil.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oddworld: Soulstorm Platformlar: PC Geliştirici: Oddworld Inhabitants Dağıtıcısı: Oddworld Inhabitants Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler