Ödüllü BioShock Üçlemesi Steam'de 19 TL!

30.09.2023 16:53 Mehmet Tandoğan

 
BioShock, BioShock 2 ve BioShock Infinite'in bulunduğu BioShock: The Collection paketi Steam'de şu anda sadece 19.80 TL'den satışta. Eğer bu üçlemeyi almadıysanız ve kütüphanenizde bulunmuyorsa şimdi tam sırası diyebiliriz.
 
Oyunun yeniden düzenlenmiş sürümleri yer alıyor
 
 
 
Rapture ve Columbia şehirlerine dönüş yapabileceğiniz ve 1080p kalitesiyle oynayabileceğiniz seri üç farklı oyunla beraber karşımıza çıkıyor. Yeniden düzenlenen ödüllü BioShock serisine bu indirimle beraber tekrardan dönüş yapabilirsiniz. 
 
BioShock: The Collection; BioShock, BioShock 2 ve BioShock Infinite'in tüm tek oyunculu içeriğini, eklenti paketlerini, “Columbia's Finest” paketini ayrıca Ken Levine ve Shawn Robertson'ın yer aldığı Director's Commentary: Imagining içeriğini bizlere sunuyor.
 
Seri içerisinde bilim kurgu ve gelecek teması yer alıyor. Aynı zamanda zorlu savaş kısımları ve ilgi çekici atmosferler karşımıza çıkıyor. 
 
İndirime göz atmak için
 
BioShock: The Collection

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler