Okami HD PC'de 30 FPS Çalışacak

11.12.2017 06:53 Gazali Çetinkaya

 
   Capcom Okami HD PC versiyonunun 30 FPS olarak çalışacağını açıkladı.
 
   "Frame rate 30 FPS'e kilitli olacak." dedi Capcom. "Aslında 60 FPS ve serbest frame rate modu ile denedik ancak maalesef belirli alanlarda bu oyunun mantığını, çarpışma algılamasını ve animasyon hızını kırıyor. Gerçek şu ki başlangıçta PlayStation 3'e 30 FPS olarak tasarlanmış bir oyun için bu sorunları çözmek çok fazla çaba, zaman ve maliyet gerektiriyor."
 
   Capcom ayrıca oyunun PC'de kontrolcü desteğinin yanı sıra klavye ve fare desteği de sunacağını açıkladı.

   Okami HD 12 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Oyun PlayStation Store, Xbox Store ve Steam üzerinde 59,00 TL fiyat ile ön siparişte bulunuyor.
 
   Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "Ünlü Sumi-e tarzında mürekkep resimlerle süslenen bu başyapıtı, nefes kesen yüksek çözünürlükle oyna. Nippon dünyasını harabeye çeviren sekiz başlı iblis yaratık Orochi’yi yenme görevini üstlenen efsanevi beyaz kurt vücudundaki Japon güneş tanrıçası Amaterasu olarak oyna. Oyuncular, modern geniş ekran ve orijinal oyunun 4:3 oranı arasında seçim yapabilir. Asıl oyundaki interaktif yükleme ekranları da dahildir." 

   Okami HD ilk olarak 2012'de PlayStation 3 için çıkmıştı. Orijinal Okami ise 2006'da PlayStation 2 için, 2008'de Wii için çıkmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Okami HD Platformlar: PS3 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler