OlliOlli World için Yeni Oynanış Fragmanı

12.06.2021 16:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Private Division ve geliştirici Roll7, OlliOlli World için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. OlliOlli World, kendine has bir tarza sahip, cesaret isteyen yeni bir kaykay, aksiyon platform oyunudur.

Görevleri, mücadeleleri tamamlarken ve yol boyunca yeni arkadaşlar edinirken keyifli ve garip bir dünyada gezintiye çıkabilirsiniz.

OlliOlli World'un kendine has oynanışına alıştıkça erişilebilirlik, derin ve oyuncuya özgürlük sunan oynanışını deneyimleyebilirsiniz.

OlliOlli World, BAFTA ve birden fazla ödül kazanmış bağımsız stüdyo Roll7’nin çok beğenilen OlliOlli serisinin üçüncü oyunu oldu.
 
OlliOlli dünya çapında PlayStation 5, Xbox Serisi, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için bu kış yayınlanacak.
 
Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
OlliOlli World Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Roll7 Dağıtıcısı: Private Division Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 47 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler