Onaylandı: MGS V: Ground Zeroes Xbox One'da 720p

17.02.2014 09:38 Alkan Adakaner


     Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'un teknik özellikleri netleşti. Oyunun resmi sitesindeki bilgilere göre oyunun Playstation 4 sürümü 1080p görüntü desteği sunacak ve 60 fps hızında çalışacak. Xbox One sürümü ise 720p görüntü desteği ve 60 fps hızında çalışacakmış.
 
    Playstation 3 ve Xbox 360 sürümleri ise 720p ve 30 fps hızında çalışacak. PS3 ve Xbox 360'ta elde edilen 720p'lik değer, oyunun doğal çözünürlüğü değil. Yani bir önceki nesilde oyun 'upscale' edilerek 720p çözünürlüğe erişebilecek. Bu arada oyunun resmi sitesindeki karşılaştırma görsellerine buradan ulaşabilirsiniz. Yeni nesil ile bir önceki nesil arasında önemli görsel fark var.
 
     Yeni nesil sürümler sadece net görsellikler sunmuyorlar, ayrıca daha iyi ışıklandırma ve kaplamalar sunduklarını da görüyoruz. Yine de Kojima Productions her sürümde aynı deneyimi yaşayacağımızı söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Ground Zeroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 18 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 5 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler