One Piece: Pirate Warriors 4 ‘Eustass Kid’ ve ‘Switch Versiyonu’ Fragmanı

17.03.2020 06:09 Gazali Çetinkaya

 
Bandai Namco, One Piece: Pirate Warriors 4 için Eustass Kid karakterinin tanıtıldığı beş dakikalık ve Switch versiyonuna özel bir dakikalık yeni fragmanlar yayınladı.
 
Oyun hakkında:


PIRATE WARRIORS serisi popüler anime ONE PIECE ile WARRIORS serisinin heyecan dolu aksiyonuyla başarılı bir şekilde birleştirerek tüm dünyada dört milyondan fazla satışa ulaşan fenomen yarattı!

"Sadık dostlarınla maceradan maceraya koşarken düşman sürüleriyle sıkı çarpışmalara girme" konsepti ile animeden fırlamışçasına gerçek, heyecan verici ONE PIECE aksiyonunu tecrübe et!

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4, PIRATE WARRIORS macerasının ulaştığı son noktadır! "Gerçek bir ONE PIECE savaş meydanı tecrübesini tatma" konsepti temel alınan bu oyunda binalar çarpışmalarda paramparça olacak ve tüm saldırıların ortalığa yaydığı duman ve toz sizi ONE PIECE dünyasının derinliklerine alıp götürecek!

Daha önceki oyunlarda elde edilemeyen taze öğelerle bezenerek PIRATE WARRIORS aksiyonu artık çok daha heyecan dolu bir marka haline geldi! 

 
One Piece: Pirate Warriors 4 PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için 27 Mart'ta çıkacak.

Fragmanları aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
One Piece: Pirate Warriors 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 2 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 3 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler