Oniken: Unstoppable Edition ve Odallus: The Dark Call PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

17.01.2019 18:37 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Digerati ve geliştirici JoyMasher, Oniken: Unstoppable Edition ve Odallus: The Dark Call'un PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarına geleceğini duyurdu. Switch versiyonları 8 Şubat'ta; PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları ilkbaharda çıkacak.

Oniken: Unstoppable Edition Switch versiyonu için çıkışında %20 indirimli satışa sunulacak ve satın alan herkes Odallus: The Dark Call'u da %10 indirimli satın alabilecek.

EastAsiaSoft ayrıca oyunları PlayStation 4 ve Switch için fiziksel olarak da çıkarak. Satışa sunulacak fiziksel sürümler şu şekilde:  

Oniken: Unstoppable Edition (PS4)
Oniken + Odallus Collection (PS4, Switch)
Oniken + Odallus Collection Limited Edition (PS4, Switch)

İki oyun da şu anda PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Oniken: Unstoppable Edition'ın Steam sayfasına buradan Odallus: The Dark Call'un Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Duyuru fragmanlarını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Odallus: The Dark Call Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: JoyMasher Dağıtıcısı: JoyMasher Tür: Platform Çıkış Tarihi: 25 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 29 Dk önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 1 Saat önce Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 2 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler