Oninaki'nin Yeni Fragmanı Zaav Karakterine Odaklanıyor

08.08.2019 14:22 Özgür Eroğlu

 
Square Enix'in yapımcılığını yaptığı Oninaki adlı oyundan bilgiler ve videolar gelmeye devam ediyor. Bu sefer ki videoda ise maceralarımız sırasında bize eşlik edecek olan Daemon'lardan biri olan Zaav karakterini görüyoruz.
 
“Güçlü adalet duygusu ve cüretkar dürüstlüğü olan bir Daemon. Ölümde bile; Zaav'ın ??yaşarken hissettiği kargaşa, içinde belirgin bir şekilde görülmektedir. Hala nefret dolu acı ve derin pişmanlıkların hatıralarını saklıyor. Zaav yıpranmaya başladığında mızrak kullanabilir. Ayrıca karadan veya gökten saldırabilmesi için zıplayıp havadan saldırabilir.” 
 
Geçtiğimiz günlerde demosu yayınlanan Oninaki 22 Ağustos 2019'da PlayStation 4, Nintendo Switch ve PC kullanıcıları için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun demosunu ise şu anda Steam'den PS Store'dan ve Nintendo eShop'tan edinip deneyebilirsiniz. Bahsi geçen videoyu ise aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oninaki Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Tokyo RPG Factory Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 22 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler