Orcs Must Die Duyuruldu

Oyundaki tuzak seçenekleri eğlenceli bir oynanış sağlacak gibi
28.02.2011 15:12 Gökhan Yılmaz

 
     Eski Ensemble Studios çalışanlarının da bulunduğu Robot Entertainment, Age of Empires Online üzerinde çalışıyordu. Yapımcı, bugün yeni bir oyun geliştirdiklerini duyurdu: Orcs Must Die!
 
     Aksiyon ve stratejinin harmanlandığı Orcs Must Die'da, oyuncular kalelerini istila etmeye çalışan orklara karşı mücadele verecekler. Çeşitli tuzak, büyü ve silahlar kullanarak istilacı orkları öldürmeniz gerekiyor. Klasik Tower Defense türünde olan oyun, üçüncü şahıs kamera açısı ile oynanıyor.
 
     Orcs Must Die önümüzdeki yaz aylarında sadece dijital olarak dağıtılacak ve PC, PS3 ve X360 için piyasaya çıkacak. Robot Entertainment, oyunun oynanabilir demosunu 11-13 Mart tarihinde Boston'da düzenlenecek PAX East'te sunacağını açıkladı. Oyunun duyuru videosuna ve ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Orcs Must Die Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Robot Entertainment Dağıtıcısı: Robot Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler