Ori and the Will of the Wisps 11 Mart 2020'ye Ertelendi

13.12.2019 06:19 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Moon Studios, 11 Şubat 2020'de çıkması planlanan Ori and the Will of the Wisps'in çıkış tarihini 11 Mart 2020'ye erteledi.

Ori and the Will of the Wisps 11 Mart 2020'de Xbox One ve PC (Windows Store, Steam) için çıkacak. Steam'de 50,00 TL fiyattan ön siparişte. 
 
Xbox One koleksiyoncu sürümü oyunun kopyasını, sanat kitabı, soundtrack CD'si, SteelBook kasası ve soundtrack MP3 indirme dosyası içerecek.
 
Oyunu tanıtım yazısı:
 

50'den fazla ödül ve adaylık sahibi sevilen macera oyunu Ori and the Blind Forest'ın yaratıcılarından merakla beklenen devam oyunu Ori and the Will of the Wisps geliyor. Ori'nin gerçek kaderini açığa çıkaracak görevinizde pek çok düşmanla ve zorlu bulmacayla karşılaşacağınız geniş ve egzotik dünyada maceraya atılın.

Kendinizi el emeği bir hikaye anlatımına kaptırın
Nefes kesen müzikler eşliğinde bu duygu yüklü, etkileyici, hikaye odaklı macerada Ori'nin gerçek kaderini ortaya çıkarın. Geniş, egzotik ve eşsiz güzellikteki mekanları keşfedin.
Yeni yeteneklerde ustalaşın

Yeni edindiği ruh silahlarını, büyüleri ve saldırıları kullanarak bilinmeyen tehlikelerle dolu macerada Ori'ye yol gösterin. Yepyeni parçacık sistemini kullanarak Ori'nin yeni edindiği yeteneklerini güçlendirin ve oyun stilinizi özelleştirin.

Destansı düşmanlarla ve zorlu bulmacalarla yüzleşin
Gerçeküstü baş düşmanlar - Pek çok düşmanın ve nefes kesen kaçış sahnelerinin üstesinden gelin. Yeni karakterler - Ori'nin gizemli kaderini açığa çıkarmanıza yardımcı olacak geniş yeni karakter kadrosundan yardım alın.

Nefes kesen yeni modları deneyimleyin
Spirit Trials - Oyun boyunca eşsiz hızlı bitirme görevlerinde lider tablosunun üst sıralarında yer almak için mücadele edin. Spirit Shrines - Ödülleri kazanmak için süreli görevlerde zorluğu giderek artan düşman dalgalarıyla yüzleşin.

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ori and the Will of the Wisps Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Moon Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 12 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler