Ori and the Will of the Wisps 2019'da Çıkacak

10.06.2018 23:25 Gazali Çetinkaya

 
 
   Microsoft E3 2018 basın konferansı esnasında Ori and the Will of the Wisps'in 2019'da Xbox One ve Windows 10 için çıkacağını duyurdu.


Çok sayıda ödül kazanan Ori and the Blind Forest oyununun geliştiricileri serinin büyük bir merakla beklenen yeni oyununu sunar: Ori and the Will of the Wisps. Nibel ormanının arkasındaki gizemi keşfetmek üzere tamamen yeni bir maceraya çıkın, kaybolanların gizemli hikayelerini keşfedin ve Ori'nin gerçek kaderini ortaya koyun.
 
Geniş, güzel ve etkileyici bir dünyayı keşfedin – Heyecanlı düşman karşılaşmaları, zorlu bulmacalar ve nefes kesen kaçış sahneleriyle dolu geniş, güzel, etkileyici ve tehlikeli bir dünyayı keşfedin Bu duygu yüklü ve hikaye ağırlıklı el emeği macerada Ori'nin gerçek kaderini açığa çıkarın. 
 
Yeni dövüş sistemi – Ori'nin dünyasına yeni dinamik dövüş mekanikleri sunan düzinelerce yeni ruh silahını, büyüleri ve yetenekleri kullanın. Tarif edilemeyecek tehlikelere ve yıkıma karşı elinizin altındaki tamamen yenilenmiş cephanenizle çevik bir şekilde savaşın.
 
Oyun stilinizi özelleştirin – Yeni eklenen düzinelerce saldırı, büyü ve yetenekler arasından maceranız için oyun stilinize uygun olanları seçin. Ek olarak tamamen yenilenmiş parçacık sistemini kullanarak Ori'nin kabiliyetlerini güçlendirin.
 
Efsanevi düşmanlarla karşılaşınDevasa efsanevi baş düşmanlarla yüzleşin, size hizmet sağlayacak olan dostları keşfederek onlardan destek alın ve maceranızı genişletecek isteğe bağlı görevleri yerine getirin. 

 
   Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ori and the Will of the Wisps Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Moon Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 6 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler