Origami Katili Olmaya Hazır Mısınız ?

21.01.2010 12:21 Talha Aynacı

 
Image and video hosting by TinyPic
 
 
Heavy Rain oyununun yapımcısı ve senaristi David Cage, bir Fransız oyun sitesine verdiği röportajda Chronicles içeriğinde Origami lakaplı seri katili oynayacağımız ve onun neden böyle bir öldürme güdüsüne sahip olduğunu öğreneceğimizi açıkladı.
 
Bunun yanı sıra oyunun 4 ana karakterinin 2'sini de gelecek olan içerik desteği ile mercek altına alma şansımız olacak. Örneğin uyuşturucu bağımlısı olan FBI ajanı  Norman Jayden'in nasıl bir bağımlıya dönüştüğünü; fotoğrafçı Madison Paige'in neden geceleri uyuyamadığını öğrenerek karakterlerimizin geçmiş hikayelerine de şahitlik edeceğiz.
 
Heavy Rain Chronicles 1 saat uzunluğunda olacak ve oyun içerisindeki karakterlerin geçmişine ışık tutacak. Ancak geride kalan diğer 2 karakter; Ethan Mars ve dedektif  Scott Shelby için bu tarzda bölümler olacakmı, henüz bir açıklama yok.
 
 
Kaynak 
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 2 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler