Origin'den İştah Açıcı Black Friday İndirimleri!

28.11.2013 21:11 Samet Konuksal


    Electronic Arts Origin'i Steam'e rakip olarak piyasaya çıkarmış fakat indirim konusunda rakibinin yanına yaklaşamamıştı. Geçtiğimiz gün başlayan sonbahar indirimleriyle dikkatleri üzerine çeken Steam'in indirim atağına karşılık Origin cephesinden şaşırtıcı bir sürpriz geldi. EA, Black Friday için Origin'de bir kampanya başlattı. Ancak bu kez kampanya, gerçekten dikkat çekici fiyatlarla karşımızda.
 
    Yayınlanan indirim listesine şöyle bir baktığımızda, çıkışının üzerinden çok fazla geçmeyen Battlefield 4, Need for Speed: Rivals ve FIFA 14 gibi yapımları indirimde görüyoruz. Bu kampanyayla birlikte saydığımız oyunları 35'er eurodan satın almak mümkün oluyor.
 
    Listenin geri kalanında ise kaçmayacak fırsatlar kendine yer ediniyor. Örneğin Battlefield serisinin unutulmayacak multiplayer deneyimi sunan oyunlarından Battlefield: Bad Company 2'yi sadece 1 euroya satın almak mümkün. Ya da Metacritic ortalaması 81 olan Kingdoms of Amalur: Reckoning'i sadece 4 euroya satın alabilirsiniz. Bunların haricinde Mass Effect serisinin oyunları da oldukça ucuz fiyatlarla kampanyada kendine yer edinmiş. 
 
    EA gibi bir firmadan pek de beklemediğimiz kampanyadan buraya tıklayarak yararlanabilirsiniz. Kampanya 3 Aralık'a kadar sürecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler