Origin'e Yeni Özellikler Eklendi

21.06.2017 00:21 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts, online dağıtım servisi Origin için yeni bir güncelleme yayınladı ve bu güncelleme servise yeni özellikler ekliyor.
 
   Bu özelliklerden ilki indirme hızının yönetimi. Artık uygulama ayarları kısmına girip oyun dışındayken maksimum indirme hızı ve oyun oynarken maksimum indirme hızı seçeneklerini yönetebiliyorsunuz.
 
   İkinci özellik ise FPS sayacı. Tüm Origin oyunlarında kullanabileceğiniz FPS sayacı sadece kare hızını gösteriyor, başka bir detay vermiyor.
 
   Üçüncü ve son özellik ise cross-game party invite sistemi yani farklı bir oyunda olan arkadaşınızı davet edebilme özelliği. Bu özellik ile eğer arkadaşınız size başka bir oyun için davet gönderdiyse oynadığınız oyun kapanıyor ve arkadaşınızın davet ettiği oyun açılıyor.
 
   Tüm bu özellikler şu anda Origin üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler