Orijinal Masa Üstü Cyberpunk Oyununun Yaratıcısının Cyberpunk 2077'de Rolü Olacak

12.08.2019 21:23 Özgür Eroğlu

 
Orijinal masa üstü Cyberpunk oyununun yaratıcısı Mike Pondsmith, Cyberpunk 2077'de rolü olacağını açıkladı.
 
Bu sene E3'te öğrendiğimiz gibi Keanu Reeves'in de Cyberpunk 2077'de Johnny Silverhand isimli bir rolü olacak. Orijinal Cyberpunk'ın yaratıcısı Mike Pondsmith ise rolüyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
 
"Oyunda rolüm var. Aslında ben başka bir rol için başvurdum ancak onlar bana başka bir rolü uygun gördüler. Size daha fazlasını söyleyemem. Size bunu söylüyorum çünkü bana çok fazla 'Oyunda olsan iyi olur.' diyen insan var. Kısacası oyundayım evet."
 
Cyberpunk 2077, 26 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
The Witcher serisi ile parlayan CD Projekt, bu sefer bambaşka bir yöne Cyberpunk atmosfere yöneliyor. Sahip olduğu atmosfer ile aynı isme sahip olan ve Blade Runner ile Mike Pondsmith imzalı Cyberpunk 2020 serisinden baz alınarak yapılan Cyberpunk ile teknolojik silahlar, büyük robotlar ve gelişmiş şehirlere merhaba diyoruz.    
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 6 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler