Orijinal Tomb Raider, RTX Remix Moduyla Yenilendi: İşte Görüntüler

07.08.2023 17:13 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube'da içerik üreticisi 'Dominus Aurate', orijinal Tomb Raider oyunu için şu anda geliştirilme aşamasında olan RTX Remix Path Tracing mod görüntülerini yayınladı. Yol izleme teknolojisi olarak karşımıza çıkan bu modla beraber eski klasik oyunların ne denli değiştiği ortaya çıkıyor. Bu video sayesinde de oyunun grafik geliştirmelerine bir göz atabiliyoruz.
 
Orijinal oyunun havası büyük oranda değişiyor
 
 
 
Tomb Raider ilk olarak 1996'da 32-bit konsollar (Playstation ve Saturn) ve PC için çıkış yaptı. Lara Croft'u sektörde tanınan bir isim yapan bu oyun oldu. İçerik üreticisi Aurate, RTX Remix'i kullanarak bu eski PC oyununun grafiklerini önemli ölçüde geliştirmeyi başardı. Bu mod, oyunun sadece atmosferini ve grafiklerini değiştiriyor diğer taraftan oyunun mekaniklerine dokunmuyor. Dolayısıyla oyunun orijinal stili korunuyor.
 
Yayınlanan video içerisinde görebileceğiniz gibi RTX Remix Path Tracing ile Lara Croft karakteri için yeni gölgelendirmeler karşımıza çıkıyor ve çevresel aydınlatma efektleri de yer alıyor. Geliştirmeler sadece bununla sınırlı kalmıyor aynı zamanda dikkat çeken yansıma efektleri de gözler önüne seriliyor. Bununla beraber dokular aynı şekilde kalıyor ve eski / orijinal oyun yapısı korunuyor.  
 
Tomb Raider için geliştirilen RTX Remix modu henüz indirilebilir değil. Yine de aşağıdan mod görüntülerine ulaşabilirsiniz.
 
Mod görüntüleri
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler