Orta Çağ Temalı Çok Oyunculu Yapım Mordhau, Konsollara Geliyor

16.08.2022 14:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Triternion, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için Ortaçağ temalı 64 oyunculu çok oyunculu birinci şahıs aksiyon oyunu Mordhau'yu yayınlayacağını duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı. Mordhau, 2017'de başarılı bir Kickstarter kampanyasının ardından 29 Nisan 2019'da Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Mordhau Orta Çağ'da geçen çok oyunculu bir yakın savaş oyunu. Paralı askerinizi yaratın ve hızlı tempolu aksiyon, kale kuşatmaları ve daha fazlasını deneyimleyebileceğiniz ölümcül savaşlara katılın.

Frontline ve Battle Royale gibi modlarda 64 oyuncuya kadar desteklen çok oyunculu savaşlar sunuyor. Co-op ve çevrimdışı olarak oynanabilen modlar da mevcut. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/629760/MORDHAU/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mordhau Platformlar: PC Geliştirici: Triternion Dağıtıcısı: Triternion Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler