Othercide 28 Temmuz'da PS4, Xbox One ve PC için; Bu Yaz Switch için Çıkacak

17.06.2020 16:21 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Lightbulb Crew, korku temalı sıra tabanlı strateji oyunu Othercide için çıkış tarihi verdi.

28 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için; bu yaz Switch için çıkacak.

Xbox Store'da 161,50 TL ve Steam'de 144,50 TL'den ön siparişe açıldı. 
 
Oyun hakkında:
 

Otherside, hikaye ve oyun mekaniğinin birleştirilmiş karanlık ve zorlu bir deneyimin iç içe geçtiği, korku temalı bir sıra tabanlı strateji oyunudur. Başka bir boyuttan gelen kan dondurucu yaratıkların saldırısı altında olan acımasız bir dünyaya giriş yapın. Sınırlı kaynaklarınızla gelgitleri püskürtün ve görsel olarak çarpıcı dünyada acımasız koşullara katlanın.

Dinamik sıra tabanlı savaş: Othercide, Iniative Sequence sistemi gibi benzersiz sıra tabanlı dövüş mekaniğine sahiptir. Kusursuz taktiklerle plan yapmaya çalışırken düşman hareketlerini ve eylemlerini tahmin etmenin yeni yollarını deneyeceksiniz. Tehlikeyi öngörün ve saldırı kesintilerini yıkıcı geçikmeli eylerimleri ve ölümcül olabilecek tepkileri ayarlayın. Düşmanlarınızı yenmek için aklıllıca saldırılara ve savunmalara zaman ayırmanız gerekecektir. 
 
Acımasız oynanış: Görünüşte sonu gelmeyen düşmanlara karşı ilk ve son savunma hattı olmaya hazırlanın. Her kararı kalıcı ölümün getirdiği gerginlikle,haydut özellikler,ölümcül görevler ve sınırlı kaynaklar ile yaşayın. Her karar fedakarlıkla geir, kaynakları olsun ya da olmasın kan yerine geçer.

Hiç bitmeyen savaş: Hayatta kal, gerçekliğin tahribine karşı koru ve savun, korkunç ve bazen ölümcül seçeneklere karşı mümkün olduğunca uzun süre dayanmaya çalış.Yenilgide bile, yeni gerçekler öğrenilir ve fedakarlıklar sizi başarıya yaklaştırır.

Çarpıcı sanat tarzı: Othercide sizi ruhani bir korku boyutuna dalmaya davet ediyor. 2 gerçeklik arasında canlı kırmızı bir dokunuşla, karanlık ve kıvrılmış monokrom bir still hayat buldu.

Ah, Canım… Hiç bir şey hatırlayamıyorsun değil mi? Aynanın ötesinde uyuyan şey şimdi uyanık... Araftaki daha da güçleniyor. O acı çekiyor... O çok acı çekiyor. İki dünyamız arasında sonsuz bir savaş var. Ne kadar dayanabiliriz…?

Bu kabuslar ne zamandar beri gerçekliğimizi tahrip ediyor? Eğer başarız olursak, hiç birşey kalmayacak... araftakileri gerçekliklerimizden geri itmek için kızlarımıza bu umutsuz mücadelede liderlik edin. Vereceğin her karar bir fedakarlıkla ortaya çıkacağı için dikkatlice düşün canım…  


Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Othercide Platformlar: PC Geliştirici: Lightbulb Crew Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler