Outer Wilds: Archaeologist Edition Switch İçin derecelendirildi

03.04.2023 11:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Keşif bulmaca macera oyunu Outer Wilds: Archaeologist Edition, Nintendo Switch konsolu için derecelendirildi. Bu derecelendirme yakında oyunun Switch konsoluna gelebileceğini gösteriyor. Annapurna Interactive tarafından 2019 yılında yayınlanan uzay-gizem macerasının daha önce Switch konsolları için çıkış yapması planlanmıştı ancak bu durum şimdiye kadar gerçekleşmedi.
 
Birçok medya tarafından yılın oyunu seçilen yapım
 
 
 
Çeşitli oyun kuruluşları tarafından yılın oyunu seçilen Outer Wilds'ın geçen yıl Switch konsoluna geleceğini doğrulandı. Geliştirme ekibi bu süreçte port işlemi için kolları sıvadı ancak o günden bu yana herhangi bir gelişme yaşanmadı. Ancak port işlemi sürecinde çeşitli sorunların yaşandığı aşikar. Çünkü daha önce Nintendo Direct etkinliği esnasında Annapurna Interactive, Switch sürümünü süresiz olarak erteledi.
 
Giant Bomb, Polygon, Eurogamer ve The Guardian tarafından 2019’da Yılın Oyunu seçilen ve eleştirmenlerce beğenilen açık dünya gizem oyunu Outer Wilds, sonsuz bir zaman döngüsüne düşmüş bir güneş sisteminde geçiyor. Oyunun şu anda Steam fiyatı 185,00 TL.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outer Wilds Platformlar: PC Geliştirici: Alex Beachum Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler