Outer Wilds PC'de İlk Epic Games Store için Çıkacak

13.05.2019 12:16 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Mobius Digital, uzay keşif oyunu Outer Wilds'ın PC'de süreli olarak Epic Games Store'a özel olacağını doğruladı.

Oyunun Epic Games Store'da olacağını zaten biliyorduk fakat Steam'e eş zamanlı olarak çıkıp çıkmayacağı belli değildi. Mobius Digital "ek platformlara sonra gelecek" dedi. Anlaşmanın süresi açıklanmadı.
 
"Tüm yorumlarınızı okuduğumuzdan emin olabilirsiniz ve amacımız oyunu tercih ettiğiniz platforma mümkün olan en kısa sürede getirmek. Epic Games ile gerçekleştirdiğimiz ortaklık oyunu oynayacak herkes için daha iyi ve daha erişilebilir hale getirmemizi sağladı."
 
Outer Wilds PC'nin yanında Xbox One için de çıkacak. Çıkış tarihi açıklanmadı.

Oyunun Epic Games Store üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Outer Wilds, bir güneş sisteminin sonsuz bir zaman döngüsü içine sıkışıp kalması gizemini konu olan bir açık dünya oyunu.
 
Uzay Programı’na hoş geldin!
Tuhaf bir şekilde sürekli evrilmekte olan güneş sistemi üzerine araştırmalar yapmak amacıyla kısa süre önce oluşturulmuş uzay programı Outer Wilds Ekibi’nin en yeni üyesi sensin.
 
Güneş Sistemi’nin Gizemi...
O uğursuz Kara Çalı’nın kalbinde ne tür şeyler kol geziyor? Ay’daki uzaylı kalıntıları kimlere ait? Sonsuz döngü durdurulabilir mi? Bu sorulara uzayın en tehlikeli kuytularında cevap bulacaksın.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler