Outer Wilds'ın VR Versiyonu İçin Mod Geliştiriliyor

14.01.2020 00:35 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Annapurna Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Mobius Digital'ın yaptığı Outer Wilds 2019 yılında yayınlanmıştı ve yılın öne çıkan başarılı ve farklı yapımlarından birisiydi. Daha çok keşfe ve maceraya odaklı olan oyun, VR için gayet uygun bir oyun aslında.
 
Eğer siz de oyunun VR sürümünün güzel olabileceği düşünüyorsanız NobaiVR isimli bir geliştirici ekip, Outer Wilds'ın VR sürümünü yapıyor. Bu projenin bir hayran projesi olduğunu söyleyelim. 
 
Şu an için modun ilk sürümü yayınlandı fakat çok erken bir safhada olduğunu hatırlatalım. Ancak mod geleceğe dair büyük umutlar taşıyor. Eğer istedikleri gibi işler çıkartabilirlerse, gerçekten başarılı bir mod olur.
 
Buraya tıklayarak hem moda dair gelişmeleri takip edebilirsiniz, hem de ilk sürümü indirip deneyebilirsiniz. İsterseniz destekte de bulunabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outer Wilds Platformlar: PC Geliştirici: Alex Beachum Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler