Outlast 2 Duyuruldu!

29.10.2015 19:22 Talha Aynacı

 
     Bir kaç gündür devam eden söylentiler nihayet resmiyete bağlandı ve Outlast 2 ilk tanıtım videosu eşliğinde resmen duyurulmuş oldu. 
 
2016 Sonbaharında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için gelecek olan korku oyunu hakkında yapımcı bir duyuru açıklaması yayınladı:
 
"Outlast 2 oyunculara acı çektirecek. Hiç bir çatışma siyah veya beyaz değildir. Toz bulutu dindiğinde kazananlar kimin haklı kimin haksız olduğuna karar verecek. Kimin iyi veya kimin kötü olduğuna.
 
İnsan doğası bizi şiddet ve fesatlığın sınırlarına iter ki o zaman cennetin ilahi ilhamını haklı çıkarırırz. Korku umutsuzluk ve körü körüne inançtan doğar. Outlast 2 inancınızı sınayacak ve aklınızı yitirmenin en akıllıca şey olacağı bir mekana sürükleyecek.
 
Sizin için daha pek çok sürprizimiz var ve şu anda söylemek için sabırsızlandığımız yöntemlerle Outlast 2 oyuncularına acı çektireceğiz."
 
Türkiye'deki oyun fiyatları yeterince acı çektiriyor gerçi...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outlast 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Red Barrels Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 13 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 50 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler