Outlast 2 Ertelendi

02.08.2016 10:11 Gazali Çetinkaya

   
   Outlast 2'nin geliştiricisi Red Barrels yaptığı açıklamayla birlikte oyunu ertelediklerini duyurdu. Daha önce 2016 Sonbaharda çıkış yapacağı belirtilen oyun ne yazık ki 2017'nin ilk çeyreğine kadar ertelendi.
 
   Bu kararı verirken oldukça zorlandıklarını belirten geliştirici ekip, kullanıcıların geri dönüşlerini dinlediklerini, heyecanlarını gördüğünü ve yaptığımız işe değer verdiklerini bildiğini söyledi. 
 
  "Bağımsız bir stüdyo olarak görevimiz en korkunç, en doyurucu deneyimi size en iyi şekilde sunmaktır." şeklinde yorumda bulunan Red Barrels oyuncuların hak ettiği deneyimden hiçbir şekilde taviz vermemek için oyunu biraz ertelediklerini belirtti. 
   
   Outlast 2'nin nisan ayında paylaşılan 2 adet oynanış videosuna aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
 
Cornfield Chase - Outlast II Official Gameplay
Farm Horror - Outlast II Official Gameplay 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outlast 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Red Barrels Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler