Outriders Genişletmesi Worldslayer için Co-op Fragmanı Yayınlandı

10.06.2022 12:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici People Can Fly, Outriders genişletmesi Worldslayer için co-op oynanışını sergileyen yeni bir fragman yayınladı.
 
Square Enix bir basın açıklamasında şunları bildirdi: "Co-op moduyla beraber yoğun aksiyon bir sonraki seviyeye taşınıyor. İstediğiniz zaman girip çıkın ve Outriders: Worldslayer'ın yeni ortamlarını, yeni düşmanlarını ve yeni özelliklerini keşfedin. Tek oyunculu veya arkadaşlarınızla co-op olarak deneyimleyin.” 
 
Endgame adlı yeni bir Outriders Broadcast etkinliği bugün 21.45'te yapılacak. Canlı yayın etkinliğini Twitch üzerinden izleyebileceksiniz. Etkinlikte genişletmenin tüm ayrıntıları sunulacak. Bunun yanı sıra bazı yeni düşmanlara, silahlara ve teçhizatlara daha yakından bir bakış atılacak.
 
Outriders şu anda PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC ve Stadia için mevcut. Oyunun Worldslayer genişletmesi 30 Haziran'da çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outriders Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 17 Dk önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler