Outward: Definitive Edition Switch Konsoluna Geliyor

21.12.2023 18:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı PLAION ve geliştirici Nine Dots Studio, açık dünya fantezi temalı rol yapma oyunu Outward: Definitive Edition sürümünün Switch konsoluna geleceğini açıkladı. Oyunun Switch sürümü 2024 yılında karşımıza çıkacak. Oyunun bu portu SneakyBox adlı stüdyo tarafından geliştiriliyor.
 
Switch konsoluna özel çeşitli seçenekler yer alacak 
 
 
 
Outward: Definitive Edition açık bir dünyayı bizlere sunuyor ve oyun içerisinde karakter odaklı bir yapı yer alıyor. Aynı zamanda stüdyonun CEO'su ve yaratıcı yönetmeni Guillaume çeşitli açıklamalarda bulunuyor ve şunları aktarıyor: “Oyunu uzun süre önce Switch konsoluna getirmeyi düşündük ancak birçok endişemiz bulunuyordu. Oyunun kapsamı nedeniyle Switch konsoluna adapte edip edemeyeceğimiz konusunda tereddüt içerisine girdik. Ancak yeni ekiple beraber bu tereddütler ortadan kalktı ve artık sizlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.”
 
Outward: Definitive Edition ilk olarak 17 Mayıs 2022'de PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden) için piyasaya sürüldü. Orijinal Outward oyunu 26 Mart 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmüştü.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outward Definitive Edition Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler