Outward Satışları Bir Milyonu Aştı, The Three Brothers DLC'si 15 Aralık'ta PC için Çıkacak

01.12.2020 20:30 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Nine Dots Studio, açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Outward'un bir milyondan fazla sattığını duyurdu.

Yeni indirilebilir içerik The Three Brothers 15 Aralık'ta PC için çıkacak. PlayStation 4 ile Xbox One'a 2021'de gelecek. 
 
İçeriği:
 

Aurai tarihinde önemli bir rol oynayacaksın: Eski Sirocco mülteci kampının yeniden inşa çalışmalarına katıl ve sefil haldeki bu insanlara yuva olabilecek yeni bir yer, yeni bir Sirocco kur.
 
Yeni silahlar, yetenekler ve daha pek çok araç, bilinmeyene doğru çıktığın bu yolculukta sana yardımcı olacak.
 
Kapılar açılıyor ve yol seni Outward dünyasının maceralar, tehlikeler ve keşfedilecek sırlarla dolu yeni bölgesi “Caldera”ya götürüyor!
 
Şehir İnşa Sistemi: Sirocco'nun Yeniden İnşası:
Halkın bu acımasız dünyada hayatta kalmasına yardım ederek Aurai'de kendi eserini yarat! Yeni Şehir İnşa sistemiyle, Mülteci Kampını Yeni Sirocco'ya dönüştürme çalışmalarının bir parçası oluyorsun.
 
Yeni Bölge: Caldera:
Aurai genişliyor ve Caldera ile yepyeni bir dünyanın kapıları açılıyor. Yeni zindanlar, görevler ve mekanlarla bu bölge, her maceracı için saklı bir hazine!
 
Yetenek Ağacı: İlkel Ritüelist:
Güçlü totemlerinle savaş alanını hazırla ve daha çatışma başlamadan bir adım öne geç!
 
El Bombası ve Elemental Oklar
El Bombaları ve Elemental Oklarla savaş repertuarını genişlet. Uzun menzilli dövüş tarzını yaratıcılıkla şekillendirmeni sağlayan çok sayıda yeni olasılık var!

Geçmişten Getirilen Silahlar:
Bu efsanevi silahları elde etmek kolay değil. Ama çabana değecek! Eşsiz özellikleriyle tehlikeli durumlar karşısında ne kadar faydalı olduklarını göreceksin!

Yeni maceralar, yetenekler, silahlar, tarifler ve evcil hayvanlarla dolu “Üç Kardeş Dağları” DLC'si, Aurai'nin eşsiz dünyasında yepyeni bir yolculuk sunuyor! 


Geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outward Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Nine Dots Studio Dağıtıcısı: Deep Silver, Maximum Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 3 Dk önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor 27 Mart Xbox Cloud Gaming Hizmetine Klavye ve Fare Desteği Ekleniyor 27 Mart Krafton, The Callisto Protocol'den Denuvo Korumasını Kaldırdı 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler