Outward'ın Satış Sayısı Açıklandı ve Oyunun Resmi Soundtrack Listesi Yayınlandı

21.02.2020 00:46 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Deep Silver’ın yaptığı geliştiriciliğini ise Nine Dots’un yaptığı rol yapma oyunu Outward’un satış sayısı açıklandı ve oyunun resmi soundtrack listesi yayınlandı. 
 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Nine Dots Studio bugün, oyunun şu ana kadar 600.000 kopya adet sattığını duyurdu. Nine Dots Studio CEO'su Guillaume Boucher-Vidal Outward'ın bu satış başarısını "olağanüstü bir başarı" şeklinde yorumladı.
 
Ayrıca oyunun besteci Jean-François Racine tarafından yapılan resmi soundtrack listesini de yayınladı. Buraya tıklayarak oyunun soundtrack listesine ulaşabilirsiniz. 
 
Rol yapma oyunu Outward; PlayStation 4, Xbox One ve PC için 26 Mart 2019’da piyasaya sürülmüştü. Geçtiğimiz günlerde de oyunun yeni DLC'si duyuruldu. Buraya tıklayarak DLC'nin detaylarına ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outward Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Nine Dots Studio Dağıtıcısı: Deep Silver, Maximum Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler