Overcooked! All You Can Eat 12 Kasım'da PS5, 2020'de Sonraki Bir Tarihte Xbox Series için Çıkacak

31.10.2020 07:55 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Team17 ve geliştirici Ghost Town Games, Overcooked! All You Can Eat'in 12 Kasım'da PlayStation 5 için çıkış yapacağını duyurdu. Xbox Series versiyonu bu yıl içinde daha sonraki bir tarihte çıkacak.
 
Overcooked! All You Can Eat ilk iki oyunu ve tüm indirilebilir içerikleri içerecek. Toplamda 200'den fazla mutfak, 120'den fazla aşçı, yeni kostümler, cross-play desteği, online oynanış, asist modu, 4K çözünürlükte 60 kare hızı, iyileştirmiş görseller ve yeni içerikler bulunacak.
 
Ayrıca yeni duyurulan The Peckish Rises içeriğine de sahip olacak. Yedi yeni mutfak, üç yeni aşçı ve pişirmek için yeni yollar sunacak bu içerik Overcooked! All You Can Eat'e özel.
 
The Peckish Rises fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overcooked! All You Can Eat Platformlar: Geliştirici: Ghost Town Games Dağıtıcısı: Team17 Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler