Overcooked Epic Games Store'da Ücretsiz

04.07.2019 18:51 Gazali Çetinkaya

 
Co-op yemek pişirme oyunu Overcooked, Epic Games Store kullanıcıları için kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

Her zaman olduğu gibi ilgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla bilgisayarına indirebilir. Oyun 11 Temmuz'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz oyun sizde kalacak.
 
Bir sonraki ücretsiz oyun da belli oldu. Torchlight 11 - 18 Temmuz tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz indirilebilir olacak.
 
Overcooked'un tanıtım yazısı ve çıkış fragmanı:
 

Overcooked, bir ila dört oyuncu için birlikte oynanan kaotik bir yemek pişirme oyunudur. Siz ve şef arkadaşlarınız birlikte çalışarak müşteriler kızıp gitmeden önce lezzetli siparişleri pişirip servis etmelisiniz. Bıçaklarınızı bileyin ve aşçı önlüklerinizi silkeleyin. Bu çılgın mutfakta hataya pek yer yok ve sonuçları riskli!
 
Soğan Krallığı tehlikede ve yalnızca en yetenekli pişirme ile kurtulabilir. Overcooked oyununda oyuncular, her yere hastalık yayan antik yemeği fethetme yeteneğine sahip usta şefler haline gelmek için çeşitli zalim ve sıra dışı mutfaklarda görevlerini tamamlamalı.
 
İş birliğine dayalı veya rekabetçi yarış modlarında tek olarak ya da dört oyuncuya kadar klasik kaotik ortak oyunu oynayın. En etkin ve son kalan ekip olmak üzere bir dizi farklı yemek pişirip birlikte çalışmanız gerekiyor!
 
BİR MUTFAK GÖREVİ
Soğan Krallığı, keşfetmeniz için zalim ve sıra dışı mutfaklarla dolu zengin bir dünyadır. Epik bir serüvene katılın ve iş birliği ve koordinasyon becerilerinizi son sınırlarına kadar itecek zorlayıcı ve tuhaf mutfaklar dizisinde mücadele edin. Her seviye, siz ve ekibiniz için üstesinden gelinecek yeni zorluklar getiriyor ve bir korsan gemisinde yolunuzu bulmanız, hız yapan kamyonlar arasında gidip gelmeniz, yüzen bir buzda yemek pişirmeniz veya hummalı bir yeraltı dünyasının kanallarında yemek servisi yapmanız gerekiyor ve her seviye, en cesur şeflerin bile azmini test ediyor.
 
BASİT KONTROLLER/DERİN ZORLUK
Overcooked'u onamayı öğrenmek çok kolay ve herkes eğlenceye katılabilir. Ancak, işler zorlaştığında iletişim kurabilen ve eylemlerini koordine edebilen bir ekip bulduğunuzda, süper şeflerden oluşan iyi yağlanmış bir ekip zirveye çıkacaktır!
 
FARKI OYUN ŞEKİLLERİ
İster kızarmış yerel iş birliği ekibi isterse sotelenmiş tek oyuncu olarak oynayın, oyunu oynadıkça yeni seviyeleri, yeni karakterleri ve hatta ekiplerin mutfakta rafadan kafaya mücadele edecekleri yeni rekabetçi zorluk seviyeleri açacaksınız.

Ne şekilde oynarsanız oynayın, hararete dayanabileceğinizi düşünüyorsanız mutfağa girmeye hazır olun!

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler