Overwatch 2 Unreal Engine 5'te Nasıl Görünürdü?

07.10.2023 13:44 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube'da içerik üreticisi 'ARSHER', Ovewatch 2'nin Château Guillard haritasını Unreal Engine 5'e taşıdığı ilgi çekici bir video paylaştı. Bu video bize Blizzard'ın oyununun Epic'in tescilli oyun motorunda nasıl görünebileceğine dair bir fikir veriyor. 
 
Unreal Engine 5 birçok oyun sistemini iyileştiriyor
 
 
 
Daha fazla ayrıntıya inecek olursak içerik üreticisi ARSHER, yansımalar için Lumen Global Illumination, Nanite ve Ray Tracing teknoloji desteklerini kullandı. İlk bakışta video içerisindeki ışıkların yansımalarından kaynaklı biraz kötü görünebiliyor. Ek olarak karşılaştırma yapabileceğiniz harita videosunu da aşağıya bırakıyorum.
 
Bu tarz videolar potansiyel olarak yeni bir oyunun yeni bir oyun motoruna taşındığında nasıl görünebileceği konusunda bizlere az çok fikir verebiliyor. Dolayısıyla bazı içerik üreticileri bu şekilde konsept video ve videolar hazırlıyor ve yayınlıyor. Oyun ayrıca şu anda ilk oyun motorunun gelişmiş bir sürümünü kullanıyor. Bu oyun motorunun adı ise karşımıza Prometheus olarak çıkıyor.
 
UE5'te taşınmış harita
 
 
 
Haritanın orijinal hali 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler