Overwatch Artık Çapraz Oyunu Destekliyor

23.06.2021 10:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard, özelliğin bu ayın başlarında geleceğine söz verdikten sonra Overwatch'ın platformlar arası sistemini tanıttı. Bu özellik, oyuncuların Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch ve PC'de birbirleriyle oynamasını sağlayacak. Konsol oyuncularının, çapraz oyun özelliğini kullanabilmeleri için bir Battle.net hesabı oluşturmaları ve oyun hesaplarına bağlamaları gerekecek.
 
Oyun direktörü Aaron Keller, bu ayın başlarında çapraz oyun özelliğini açıklayan videoda “Varsayılan olarak, bir grup konsol oyuncusu diğer konsol oyuncularıyla oynayacak” dedi.
 
Blizzard, bu ayın başlarında çapraz oyunun nasıl çalışacağını açıklayan kapsamlı bir SSS yayınladı. İlerleme, platformlar arasında taşınmayacak, istatistikler ve rütbeler de sıfırlanmayacak. Keller'ın belirttiğine göre, klavye ve fare ile nişan almanın getirdiği doğal avantajdan dolayı çapraz oyun Rekabetçi modlarda çalışmayacak. Ancak konsol oyuncuları birbirleriyle Rekabetçi modları oynayabilecekler. Yani PC ve konsol oyuncuları rekabetçi modda eşleşmeyecek.
 
Çapraz oyun özelliğinin lansmanını kutlamak için Blizzard, yıl içinde Overwatch'a giriş yapan herkesin ücretsiz bir Altın ganimet kutusu alacağını bildirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler