Overwatch Çapraz Oyun Desteğine Kavuşuyor

10.06.2021 12:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Blizzard Entertainment, Overwatch'ın yakında çapraz oyun desteğine kavuşacağını ve kullanıcıların tercih ettikleri platformdan bağımsız olarak ekip kurmalarına izin vereceğini duyurdu.
 
Çapraz oyunun piyasaya sürülmesiyle birlikte, tüm oyuncuların konsol hesaplarına bağlanmak için bir Battle.net hesabı oluşturmaları gerekecek. Ek olarak, 2021'in sonunda Overwatch'a giriş yapan herkese bir "Altın Ganimet Kutusu" verilecek.
 
Çapraz oyun öncelikle beta aşamasına alınacak. Bu aşamadayken yeni özelliğin sorunları geliştiriciler tarafından takip edilerek hatasız bir şekilde tam versiyonu oyunculara sunulacak.
 
Overwatch, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformlarında mevcut.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 4 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 4 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 5 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler