Overwatch Dünya Kupası 2019 Yarın Başlıyor!

31.10.2019 20:53 Hamit Can Sayılgan

 
     Blizzard Entertainment tarafından organize edilen Overwatch Dünya Kupası 2019, yarın başlıyor! 
 
      Overwatch League, Overwatch Path to Pro ve Competitive sıralamasındaki oyuncular ülkesi adına mücadele edecek. Overwatch Dünya Kupası, Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenen BlizzCon 19 ile eş zamanlı olarak başlayacak. 
 
     Overwatch Dünya Kupası 2019, Ön Tur ve Ana Sahne olarak gerçekleşecek. Ön Tur etabını başarıyla tamamlayan 5 takım, Ana Sahne etabına yükselecek. Grup olarak gerçekleşecek olan Ana Sahte etabında karşılaşmalar tekli eleme formatında oynanacak.
 
Overwatch Dünya Kupası Ana Sahte Takımları
 
Güney Kore, Kanada, Çin, Fransa ve Amerika Birleşik Devletleri. 
 
 
Overwatch Dünya Kupası Ön Tur Takımları
 
Avustralya, Danimarka, Tayvan, İngiltere, Norveç, İspanya, İsveç, Kolombiya, Filipinler, Japonya, Hindistan, İtalya, Letonya, Rusya Federasyonu, Meksika, Almanya, Hong Kong, Paraguay, Finlandiya, Singapur, Güney Afrika, Suudi Arabistan, Portekiz, Hollanda. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 6 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler