Overwatch Halloween Terror Etkinliği Bugün Başlıyor

15.10.2019 01:21 Özgür Eroğlu


Blizzard’ın her yıl düzenlediği Cadılar Bayramı temalı etkinliği 15 Ekim Salı, yani bugün, geri geliyor. Halloween Terror 2019, 4 Kasım Pazartesi gününe kadar sürecek ve Junkenstein’s Revenge modunu göreceğiz. Bu etkinlikle birlikte çeşitli kostümler, emote’lar ve spray’ler göreceğiz.

Blizzard bu yılki etkinlik hakkında fazla detay vermedi. Ancak, etkinliğin geçen yılki sürümünde, Sombra, Moira, Doomfist ve Wrecking Ball gibi karakterler için yeni efsanevi Cadılar Bayramı görünümleri ve çok oyunculu Château Guillard haritası oyuna eklenmişti.
 
Ayrca Overwatch'un Nintendo Switch sürümü de bugün itibariyle erişilebilir durumda. Switch sürümünün oynanış videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 1 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 1 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 2 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler