Overwatch'ın Yeni Karakteri Echo Test Sunucularında

19.03.2020 23:46 Gazali Çetinkaya

 
Blizzard Entertainment, Overwatch'ın 32. oynanabilir karakteri Echo'nun PC'de test sunucularında (Public Test Realm – PTR) denemeye açıldığını duyurdu.
 
Çevresine hızla uyum sağlamasına olanak tanıyan yapay zekasıyla kendini sürekli geliştiren robot Echo, en son teknolojiyi temsil ediyor.
 
Oyunun yönetmeni Jeff Kaplan tarafından belirtilene göre "Echo bir hasar karakteri ve oynaması en heyecanlı hasar karakterlerinden biri olabilir."
 
Birinci saldırısının adı Üçlü Atış. Üçgen şeklinde bir alana eliyle üç atış gönderiyor. Ayrıca alternatif bir atış moduna da sahip. Yapışkan Bomba adı verilen bombalar fırlatabiliyor. Aynı anda birden fazla Yapışkan Bomba kullanılıyor. Bunlar da atış yaparak gönderiliyor ve hedefe isabet ettiklerinde ona yapışıyorlar. Ardından kısa bir süre sonra infilak ediyorlar.
 
Birincil yeteneği Uçuş. Uçuş düğmesine basıldığında ilk olarak biraz ileri atılıyor ve ardından kısa bir süreliğine serbest uçuş özelliği kazanıyorsunuz. Ayrıca Süzül adında bir yeteneğe de sahip. Mercy'nin yeteneğine benzer. Aradaki fark ise Echo'nun Süzül yeteneği kullanıldığında Echo çok daha hızlı düşüyor ama yatay olarak daha fazla mesafe kat ediyor.
 
Karakterin sahip olduğu alternatif yetenekse Odaklı Işın. Bu yeteneğin öne çıkan yönüyse can miktarı yarısının altında olan hedefleri seçmeniz. Yani hedefin canı %50'nin altındaysa ona önemli ölçüde daha çok hasar veriyorsunuz. Bu yetenek ayrıca %50 seviyesinin altındaki bariyerleri de etkiliyor.
 
Echo'nun ulti yeteneğiyle yapabildiği şey ise rakip takımın herhangi bir üyesine dönüşerek kelimenin tam anlamıyla bu karakteri oynamaya başlamak. Ayrıca dönüştüğü karakteri oynarken ulti kazanması çok daha hızlı. Her iki taraf da Echo'nun bir rakibi taklit ettiğini açık şekilde görebiliyor.  
 
Overwatch PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Jeff Kaplan, Echo'nun geçmişinden ve yeteneklerinden bahsediyor. Türkçe altyazı seçeneğini aktif etmeyi unutmayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024 İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Dk önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 27 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler