Owlboy Geliştiricisi D-Pad Studio, Vikings On Trampolines Adlı Oyunu Duyurdu

14.08.2022 12:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Owlboy geliştiricisi D-Pad Studio, PC (Steam) için dört oyunculu aksiyon oyunu Vikings on Trambolines'i duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Burada her şey trambolinlerle alakalı. Trambolinlerin üzerinde kalın ve kazanmak için rakiplerinizi itin. Arkadaşlarınıza karşı savaşın veya krallığı kurtarmak için birlikte mücadele edin. Macera Modunda büyük patronlar, mini oyunlar ve kötü balonlarla karşılaşacaksınız. Dört oyuncuya kadar tekli veya yerel çok oyunculu modu deneyin. 
 
Dört viking, büyülenmiş krallarını kötü Balon ve onun Balon adamlarından kurtarmak zorunda. Kralı ve çalınan oyuncak hayvanlarını kurtarmak için eğlenceli mücadeleler ve patronlar dünyasında zıplayın. 
 
Versus Mode'da birçok aşamada çeşitli öğeler kullanarak arkadaşlarınızla savaşmak için trambolin becerilerinizi kullanın. Öne çıkan piksel sanatı, akılda kalıcı bir film müziği  ile .ılgın bir maceraya hazır olun.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/748810/Vikings_On_Trampolines/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler