Oynaması Ücretsiz Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ballad of Antara Duyuruldu

01.06.2024 22:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Infold Games ve Pascal's Wager geliştiricisi TipsWorks stüdyosu, PlayStation 5 dahil olmak üzere birden fazla platformda çıkış yapması planlanan aksiyon rol yapma oyunu Ballad of Antara'yı duyurdu. Oyun, 2025 yılında piyasaya sürülecek ve karanlık bir fantezi dünyasını bizlere sunacak.
 
Daha çok karanlık bir atmosfer bizleri bekliyor 
 
 
 
Ballad of Antara’da oyuncular tehlikeli bir yolculuğa çıkacak ve tuhaf yaratıkların olduğu bir dünyaya geçiş yapacak. Uzak bir geçmişte bulunduğumuz yapımda, karanlık çağlara doğru ilerleyebilecek ve sürekli olarak kendimizi düşmanları keserken göreceğiz.
 
Yapım içerisinde daha çok karanlık ve sıkıntılı bir atmosfer bizlere sunulacak. Oyunda yer aldığımız süre boyunca farklı bölgelere doğru ilerleyebilecek, bu bölgelerde tohumların bile açmadığını görebilecek ve dünyanın bilinmeyen kısmına doğru geçiş yapabileceğiz. Aynı zamanda farklı türde düşmanlar bulunacak ve bu düşmanları ortadan kaldırmak için karakterimizin becerilerinden ve yeteneklerinden faydalanabileceğiz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan İndirimleri 6 Dk önce Amazon'un Yeni Oyunu Throne and Liberty Dünya Çapında Çıkıyor 3 Saat önce Strateji Kart Oyunu Wingspan, PS5 ve PS4'e Geliyor 4 Saat önce Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler