Oynaması Ücretsiz Motokros Oyunu Dirt Bike Unchained iOS ve Android için Çıktı

11.05.2020 10:16 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılığını Red Bull ve geliştiriciliğini Kuuasema'nın üstlendiği oynaması ücretsiz motokros oyunu Dirt Bike Unchained iOS ve Android cihazlar için çıkışını gerçekleştirdi.

Oynanış doğru zamanda tuşa basmaya dayanıyor. Hızlanmak, bir yerden atladığınızda yere en iyi şekilde inmek ve sağa sola manevra yapabilmek için ekranın altındaki tuşa uygun zamanda basmanız ve çekmeniz gerekli.

Oyun mobil ve konsol grafikleri arasında olan üstün görseller, 20'den fazla epik motosiklet ve Alpinestars, Kini, 100%, Thor ve Leatt gibi markaların ekipmanlarından derin özelleştirme seçenekleri sunuyor.

Co-op olarak oynamak da mümkün. Görevleri tamamlamak ve harika oyun içi ödüller kazanmak için en fazla 24 kişi ile takım oluşturabilirsiniz.

Gerçek hayattan ünlü profesyonel motokros yarışçıları Tarah Gieger, Cooper Webb, Jorge Prado, Johnny Walker, Glenn Coldenhoff, Sam Sunderland, Manuel Lettenbichler, Laia Sanz ve Cody Webb oyunda bir sonraki seviyeye çıkmanızı sağlıyor ve ustalığınızı geliştiriyor.

Aşağıdaki bağlantılardan ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz:
 
App Store
Google Play

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dirt Bike Unchained Platformlar: Mobil Geliştirici: Kuuasema Dağıtıcısı: Red Bull Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler