Oynaması Ücretsiz The First Descendant Ön İndirmeye Açıldı

30.06.2024 12:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Nexon ekibi tarafından uzun süredir geliştirme aşamasında bulunan oynaması ücretsiz nişancı aksiyon oyunu The First Descendant bugün itibarıyla ön indirmeye açıldı. Unreal Engine 5 oyun motoru ile desteklenen bu yapımda üçüncü şahıs kamera bakış açısı ile beraber ilerlemeye başlıyor ve hayatta kalmanın yollarını arıyorsunuz. Oyun 2 Temmuz'da çıkacak.
 
Dikkat çekici ortamlar ve grafikler yer alıyor
 
 
 
Bilim kurgu temalı yapısı ile beraber ön plana çıkan yapımda yanınıza en fazla 3 oyuncuyu davet edebiliyor ve toplamda 4 kişiyle beraber ilerleyebiliyorsunuz. Çevrimiçi işbirliği bir yapı ile karşılaşabileceğiniz oyunda aynı zamanda tek başınıza da ilerlemek durumunda kalabiliyorsunuz. Oyunda devasa boss savaşları, zorlu düşmanlar ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.
 
Nexon tarafından belirtilenlere göre oyunda yüksek kaliteli grafikler ve animasyonlar yer alıyor. Rol yapma unsurlarını da barındıran bu yapım şu anda tamamen ücretsiz bir şekilde karşımıza çıkıyor. Oyunda karakter odaklı bir yapı bizlere sunuluyor ve karakterimizi geliştirerek farklı silahları elimize alabiliyor ve istatistiklerimizi yükseltebiliyoruz.
 
Çeşitli görev ve etkinliklere de yer verilen yapımda senaryo sistemlerinin olduğunu söyleyebiliyor ve gelişmiş ekipmanlarla karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Burada hem senaryoları tamamlayabilir hem de yan etkinlikleri bir göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 1 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 4 Saat önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 6 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler