Oyun Çeviri'den Assassin's Creed III'e Türkçe Ses!

Aydoğan Temel, çoğu yabancı dizilerdeki kötü karakterleri seslendirmesiyle biliniyor.
08.07.2012 12:18 Levent Polater


    Dün Oyun Çeviri tarafından hazırlanan Splinter Cell: Blacklist'in Türkçe seslendirmesi oyunseverlerin oldukça hoşuna gitti. O zaman şimdi ekibin bir diğer çalışmasını görmeye ne dersiniz?
 
    Bu sefer Assassin's Creed III'ün "Rise" adlı videosunu Türkçe seslendiren ekip yine ortaya mükemmel bir iş çıkarıyor. Bu arada çok önemli bir ayrıntıyı da sizlere aktaralım. Videodaki rahibin seslendirmesini ünlü seslendirme sanatçısı Aydoğan TEMEL yapmış.

    Harika video aşağıda, elinize ve ağzınıza sağlık Oyun Çeviri ekibi. Üstat Aydoğan Temel'e de böyle bir katkı yaptığından dolayı ayrıca teşekkür etmek gerekiyor.

 Teşekkürler, Hakan Topaloğlu
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler