Oyuncular Artık Valheim'da Kendi MayPole'lerini İnşa Edebilecek

27.06.2021 11:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçmişte oyuncular yalnızca terkedilmiş köylerde bulunan Maypole'leri bulabiliyordu. Ancak yeni bir yama sayesinde artık üretilebilir bir öğe haline geldiler.
 
Maypole oyunculara oyun içerisinde ekstra rahatlık sunuyor. Bu da oyuncuların XP kazanımlarını sağlık ve dayanıklılık yenileme oranlarını artırmaya yardımcı oluyor. Bu haber resmi Twitter hesabı üzerinden yayınlandı.
 
Yama ayrıca, yaratıkların oyunculara saldıramadıklarında, yapılara ve binalara saldırı gerçekleştirme olasılıklarını artıran bazı değişiklikler de uyguladı. Oyuncular güncellemeye karışık tepki gösterdi ve birçok kişi Gredwarf'ların zaten ortalığı yıktığını söyledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valheim Platformlar: PC Geliştirici: Iron Gate AB Dağıtıcısı: Coffee Stain Publishing Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 2 Şubat 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler