Oyuncular Diablo 3'ten Mutsuz

16.05.2012 01:05 Samet Konuksal

 
     Çıkışıyla birlikte milyonları kendine bağlayan Diablo 3 adına ilk izlenimler internette dolaşmaya da başladı. Ancak görünüşe göre Metacritic'teki Diablo 3'ü değerlendiren oyuncular, oyunun halinden mutsuz.

     Şuan için oyuncu değerlendirme ortalaması 3.4 olan Diablo 3'ün en çok eleştirilen yanı, tek kişili senaryo moduna girebilmek için bile sunucuya bağlanılması. Tabii ki ilk gün sebebiyle çok yoğun anlar yaşayan sunucuların sıklıkla çökmesi, bu konunun eleştirilmesinde en büyük rol oynuyor.

      Oyuncular tarafından eleştirilen bir diğer nokta da, Diablo 3'ün Diablo 1 ve 2'ye göre çok daha casual hale getirilmesi. En çok yararlı bulunan kullanıcı incelemesinde belirtilenlere göre Diablo 3'ün karakter yapılandırma sistemi oldukça detaysız. Haliyle RPG tarzını seven oyuncular da daha çeşitli yapılandırmalar beklemekte.

      Şuan için Metacritic'e baktığımızda Diablo 3, toplam 283 olumlu yorum alırken, 653 olumsuz yorum almış. Oyunu değerlendirenlerin 22'si de orta kısımı tercih edenlerden. Tüm bu istatistiklere rağmen değerlendirmelerin çoğunun oyunun kendisi üzerinden değil de, sunucu problemlerinin üzerinden yapıldığı bir gerçek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 17 Dk önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler