Oyunlar Zamlanmaya Devam Ediyor: Alan Wake 2, Assassin's Creed Mirage ve Daha Fazlası!

04.06.2023 19:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Geldiğimiz noktada hem PC hem de konsol oyunları zamlanmaya ve fiyat artışına maruz kalmaya devam ediyor. Ön siparişlere açılan oyunlar artık birkaç gün içerisinde fiyat artışına uğrayabiliyor ve ön siparişlerin açıldığı ilk zamanlar oyunu satın alan oyuncular avantajlı duruma geçiyor.
 
Yakın zamanda zamlanan oyunlar arasında Alan Wake 2, Assassin's Creed Mirage ve daha fazlası yer alıyor. Bu oyunlar ön siparişlere açıldığı anda daha düşük fiyata sahipken bir hafta içerisinde bir veya birden fazla fiyat artışına maruz kalan yapımlardan.
 
Alan Wake 2'nin hem konsol hem de PC fiyatı zamlandı
 
 
 
Remedy tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon macera oyunu Alan Wake 2 bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta ön siparişlere açıldı. Ancak oyuna geldiğimiz noktada çeşitli oranlarda zam yapıldı ve tüm platformlara bu zam oranı yansıdı. 
 
PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformlarına çıkış yapacak olan devam oyunu Alan Wake 2 ne yazık ki zam furyasına katılan oyunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Tüm platformlarda fiyat artışına maruz kalan yapımın daha önce Epic Games mağazasında standart sürümü 322 TL idi ancak şimdiki fiyatı 599 TL olarak karşımıza çıkıyor. Diğer taraftan ise Deluxe sürümü 452 TL'den 839 TL'ye yükseldi. Ayrıca oyunun Xbox mağazasındaki standart sütüm fiyatı 925 TL, Deluxe sürümü 1.232 TL, PS mağazasında ise standart fiyatı 899,00 TL, Deluxe sürüm 1.199,00 TL.
 
 
 
Öte yandan Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Mirage da kervana katılanlar arasında. İlk etapta Ubisoft mağazası üzerinde 589 TL'den ön siparişlere açılan oyun Epic Games tarafında ise 329 TL ile satıştaydı. Şimdi ise oyun Ubisoft mağazasında 999 TL, Epic Games mağazasında ise 849 TL'den satışta.
 
Assassin's Creed Mirage, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden) ve Luna için 12 Ekim'de çıkış yapacak. Alan Wake 2 ise 17 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store üzerinden PC için dijital olarak piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Mirage Platformlar: PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler